Om oss

Hej och välkomna till A Tryckeri!

Vi är ett tryckeri i Stockholm med visionen att vara en självskriven och långsiktig partner i våra kunders kommunikationsbehov. Genom att vara lyhörda och ha förståelse för kundens rådande behov finner vi alltid effektiva lösningar.

Helhetslösningar

Vi har lagt stor vikt vid att kunna leverera ett brett sortiment av produkter och lösningar. Vi har därför sett till att vi kan leverera både digital- och offsettryck samt storformat och textiltryck. Genom denna bredd kan vi tillgodose de flesta behoven till ett konkurrenskraftigt pris.

Förmånliga priser

För att du som kunds lätt skall kunna få en uppfattning om våra priser har vi valt att ta fram fasta priser på de vanligast efterfrågade produkterna. Du kan också möjlighet att se hur format, omfång och upplaga påverkar priset.

I de flesta fall fungerar den fasta prislistan utmärkt och är högt uppskattad av våra kunder. Dock har du alltid möjlighet att begära offert för just ditt speciella uppdrag och få ett skräddarsytt pris samt ta del av våra paketlösningar och eventuella rabatter.

Vi trycker det först!

Vi på A Tryck anser att tryck inte skall vara krångligt och att alla skall kunna ha råd med att kommunicera med sin målgrupp samt bygga sitt varumärke genom professionella trycksaker och exponering utan att det skall behöva kosta skjortan!

Så funderar du på att trycka en broschyr? Ge ut en katalog eller kanske en bok? Har du just startat ditt företag och undrar hur du kan börja synas? Behöver du trycka årsrapporten innan företagets årsstämma?

Vilka behov du än har är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi finns för dig och vi trycker det först!